3 days of Disney Springs, Aquatica, Seaworld, shopping and fun


Donderdag 7 november 2019

Vandaag nemen we een half dagje rust en ontbijten gezellig bij het zwembad. Lekker ontspannen hoort ook wel bij deze vakantie, maar rond 14u30 beslissen we om naar Disney Springs te gaan.


We kuieren langs de winkeltjes, drinken enkele lekkere cocktails en genieten van de leuke sfeer.

Als afsluiter en na het kopen van enkele kerstcadeaus, eten we nog een lekkere hamburger bij D-Luxe Burger.Vrijdag 8 november 2019

Vandaag gaan we voor de eerste keer naar een waterpark, namelijk Aquatica. Net om 10u arriveren we in het waterpark. Tom test enkele waterglijbanen uit.

Rond 12u beslissen we om ons om te kleden en nog eens naar Seaworld te gaan. Deze keer is het wel wat drukker geworden in het park dan afgelopen maandag. We beslissen om te gaan lunchen bij Sharks Underwater Grill. Het is gelukkig nog niet te druk en we krijgen een mooi tafel toegewezen dicht bij de prachtige aquarium!


We kiezen elk een cocktail, maar de serveerster vraagt onze identiteitskaart, die ik echter vergeten ben in de auto. Oeps, dit is nu de eerste keer dat ze dit vragen aan ons. De serveerster doet heel moeilijk en wilt mij geen cocktail geven zonder id. Ze vraagt naar mijn leeftijd en schrikt behoorlijk. Volgens haar zie ik er tien jaar jonger uit. Wel leuk compliment natuurlijk, maar Tom beslist om terug naar de parking te lopen, terwijl ik verder naar de vissen mag kijken. 
Hoe lief, en na een goeie 10 minuten, komt een volledige bezwete Tom terug met mijn paspoort. De serveerster kijkt het na en eindelijk krijgen we samen een cocktail.


We bestellen uiteraard elk een vismaaltijd. Superlekker mijn vispasta! Echt een aanrader!Om 14u15 verlaten we het restaurant en wandelen snel naar de dolfijnenshow. Een mooie show (hoewel de zeeleeuwenshow beter was) met veel kunstjes van de dolfijnen.
Hierna wandelen we nog een beetje rondom het park en bekijken nog enkele aquariums, de schildpadden en kopen een leuk truitje voor Teddy. 
Normaal gezien gingen we blijven tot sluiting van het park, maar het voelt ineens enorm fris aan. We besluiten om morgen terug te keren en nu nog naar de Target te gaan. Aangekomen bij de Target, zien we een grote afdeling Disney spullen. Wow, zo leuke spullen dat ze hier hebben. Jammer dat we niet eerder al eens naar een Target zijn gegaan dan steeds de Walmart te bezoeken. 

In de Target hebben ze ook kerstspullen, voeding en een eigen bakkerij.  


Na onze inkopen, rijden we terug naar ons vakantiehuis en eten enkele kleine hapjes bij het bekijken van de TimTracker.

Zaterdag 9 november 2019

We slapen vandaag weer wat langer uit en ontbijten wederom gezellig aan het zwembad. Vandaag gaan we rond de middag naar de Vineland Premium Outlets. De parking staat volledig vol en we parkeren aan de overkant bij Forever 21. We wandelen eerst naar de Nike store waar we schoenen kopen voor de helft van de prijs. Bij de Levi store scoren we nog twee leuke riemen en een jeansbroek. Tom koopt nog leuke schoenen bij Reebok.

Na ons shopping plezier eten we een tussendoortje bij de MacDonalds. Rond 17u arriveren we bij Seaworld en wandelen we meteen door naar Journey of Atlantis. Enorm veel volk in het park, maar toch is er maar vijf minuten wachttijd. Al snel begint het te schemeren en zien we enkele kerstlichtjes verschijnen in het park.


Ondertussen hebben we ook beslist dat we morgen nog iets super leuks willen doen, waardoor we het niet te laat willen maken. Normaal zouden we gaan uiteten, maar Tom wilt liever een take-out doen. Hij kiest ervoor om bij Black Angus Steakhouse, ribbetjes te bestellen. Tijdens het wachten drinken we nog elk een cocktail aan de bar.


Terug in ons vakantiehuis, eten we cheese sticks en super lekkere ribbetjes! We bestellen onze tickets voor morgen en maken onze koffers reeds klaar. Morgen gaan we nog een superleuke dag tegemoet gaan! 

Reacties