Animals and Christmas in Busch Gardens


Woensdag 6 november 2019

Vandaag is het een speciale dag, we zijn namelijk 11 jaar samen! Eens iets totaal anders dan een gezellige avond, gaan we vandaag naar een pretpark. Busch Gardens hebben we acht jaar geleden al eens gedaan, maar toen was ik ziek en ben ik op geen enkele waterattractie kunnen gaan. Deze keer willen we hier verandering in brengen. Na een uur en 10 minuten rijden, arriveren we op de parking van Busch Gardens. De parking is nu opgedeeld in een duurdere en een goedkopere. Acht jaar geleden stonden we vooraan op de parking, sectie A en B. Deze zijn nu duurder en staan we nu op de sectie C, D en E. Echter moet je van hieruit een trammetje nemen naar de ingang van het park. Doen ze nu Disney een beetje achterna?


We merken bij de ingang van het park al veel kerstversiering op! Wow, ik sta al te popelen om thuis mijn kerstboom te zetten! J Busch Gardens bevat ook veel dieren en we zien meteen al de American Alligator!

De eerste attractie die we willen doen is de Cheetah Hunt. Het is een rollercoaster die zeer snel vooruit schiet en een kleine looping maakt. Na 5 minuten zitten we al in de rollercoaster. Leuke coaster en het mocht van mij nog sneller gaan.We hebben het beiden zo warm, dat we meteen doorlopen na de waterattractie river rapids. Onderweg zien we nog een aantal dieren en kerstdecoratie verschijnen.
Net voor de river rapids zien we de botsauto’s! Bijna geen volk en het is zo leuk om met een achttal personen tegen elkaar te botsen. Wat een leuke bende!Daarna wandelen we naar de river rapids, maar ze zijn gesloten! Waarom?? Pfftt, geen afkoeling! We lopen dan naar de boomstammetjes, maar komen we bij de attractie, is er toch wel een technische panne! Bovendien bestaat de grote splash niet meer! :( Pffttt, zucht! Dan moeten we om 11u afkoelen met een ijsje!

Daarna nemen we het treintje om een soort van safari te doen tussen de dieren. De dieren zitten hier wel heel ver van.
Achter het treintje zijn de boomstammetjes terug open. Ah, eindelijk een beetje afkoeling.


Hierna kuieren we wat rondom het park, eten een latere lunch, bekijken de diertjes en om 16u verlaten we reeds het park. Het is dan ook beginnen te regenen.


Helaas staan we een paar keer in de file, het verkeer is hier dan ook dramatisch erg geworden. We verliezen dus wel wat tijd en zijn pas rond 18u in ons vakantiehuis. Aangezien we wel nog wat energie overhebben, beslissen we om naar de nieuwe cinema (Studio Movie Grill) te gaan. Echter is het niet een gewone cinema, maar een cinema waar je ook tijdens de film kan eten.Er is bovendien bijna geen volk in de zaal. 


Ik kies voor de brownie vanille sundae met cinnamon chips en Tom kiest voor pikante hamburgers met frietjes.We eten onze lekkere maaltijd op tijdens het bekijken van de nieuwe Terminator, Dark Fate! Tjah ik wil niet spoilen, maar even viel ik in slaap… Het begon goed, maar het einde was wederom een flauw afkooksel met enkele grappige momenten van Arnold. Hasta La Vista Baby ;).   

Reacties

  1. Wat een foto’s!! Echt genieten om ze te zien, zoveel prachtige dieren! En jullie zien er ook altijd zo leuk uit!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten