Christmas is starting now at Seaworld Orlando


Maandag 4 november

Na een heerlijk volledig dagje rust (zondag 3 november = rustdag) in ons vakantiehuis, gaan we vandaag naar Seaworld. Dit pretpark hebben we sinds 2011 niet meer bezocht en we zijn dan ook wel benieuwd naar hun nieuwste waterattractie, Infinity Falls. We vertrekken goed op tijd, maar Tom vergeet de tickets, waardoor we moeten terugkeren naar ons vakantiehuis. Foei, ik moet hem dus maar vandaag nog een straf geven… Al bij al, arriveren we nog stipt op tijd voor de opening in Seaworld. 


We zien al meteen overal kerstversiering in het park verschijnen. Christmas is starting now! ;)
We wandelen eerst voorbij de attractie Mako. Er is geen wachttijd en Tom probeert hem al eens even. Volgens Tom is het een heftige attractie, dus zal ik nog maar even wachten eens ik de hoogte weer wat gewoon ben. 
We hebben nood aan afkoeling, dus wandelen we door naar de Infinity Falls. Er is geen volk, dus geen wachttijd. Hij voldoet boven de verwachtingen! En we doen hem gewoon twee keer na elkaar. We zijn wel doorweekt, maar wat een geweldige attractie!

Vervolgens wandelen we naar het gedeelte van Antarctica met tussendoor een stop bij de haaien.
De pinguïns bekijken we straks wel, want we gaan eerst naar de 2de waterattractie, Journey to Atlantis. Een bootritje met een splash en deels een rollercoaster. Wederom is er geen wachttijd, maar slagen we er niet in om een boot voor onszelf te hebben. Andere gezinnen hebben blijkbaar geen geduld en zitten samen met ons in een boot. De attractie voldoet boven verwachtingen.Hierna is het al bijna middag en gaat Tom nog in de Kraken rollercoaster.


Daarna wandelen we naar Mills Burger, waar we elk een lekkere hamburger eten met zicht op de kerstbomen in het water.


Van hieruit bekijken we om 13u de zeeleeuwenshow. De dieren doen het echt goed en er speelt zelfs een zeeotter in mee. Grappige show!

De show duurt bijna een half uur, waar we van hieruit naar het SesamStraat gedeelte wandelen. Om 14u is er een parade! Weet je nog die straf voor Tom? Wel, dit is hem dan, samen met een foto van Pino en zijn vriendjes!
Na enkele hilarische momenten, bekijken we nog reusachtige walrussen bij de Wild Arctic. Deze is ondertussen 39 jaar oud!Om 15u bekijken we nog een show, namelijk Pets Ahoy. In deze show acteren vooral hondjes en katjes, die gered zijn uit het asiel. Ondertussen hebben ze al 100 dieren gered en getraind. Wow, ze zien er echt wel gelukkig uit. 


Hierna drinken we op ons gemak een koffie en zien in het park nog talrijke dieren waaronder schildpadden, manatees, roggen en nog zoveel meer.   Tussendoor bekijken we nog enkele kerstspullen in de winkeltjes. Bij de manatees geraken we aan de praat met een dierenverzorgster van het park. Wonder boven wonder, blijkt het een Nederlandse te zijn. Sinds vorig jaar is ze hier met haar gezin gaan wonen. Haar echtgenoot is een Belg en heeft een bedrijf opgestart en zij werkt in Seaworld. Hoe geweldig zeg!


Hierna wandelen we nog naar de pinguïns, waar het aanvoelt als een diepvries! Hier kan je dus gegarandeerd afkoelen! Na ons bezoek aan de pinguïns bekijken we nog enkele winkeltjes en de zeeleeuwen / zeehonden. 
Als het bijna 18u is, verlaten we het park. Terug naar ons vakantiehuis stoppen we nog even bij de Outlets. Het plan is om morgen terug te komen, want we beginnen ons enorm moe te voelen. Als avondeten halen we chinees bij mijn favoriet, Panda Express!


Om 21u gaan we reeds slapen na een zeer leuke dag in Seaworld Orlando!

Reacties

Een reactie posten